Заводи Вінниччини виробили 360 тисяч тонн цукру - тримаємо лідируючі позиції

Заводи Вінниччини виробили 360 тисяч тонн цукру - тримаємо лідируючі позиції

12:43 16.01.2023

Цукрові заводи Вінниччини завершили виробничий сезон. П'ять цукрових заводів області виробили 360 тисяч тонн цукру.

Про це інформує Вінницька обласна військова адміністрація.

2,4 млн тонн цукросировини переробили для виробництва 360,1 тис. тонн цукру. Це майже стільки, як і минулого сезону - 363,5 тис. тонн цукру, - зазначив очільник області.

70% цукру виробили два цукрових заводи:

  • Крижопільський,
  • Гайсинський.

Вінниччина утримує лідируючі позиції з виробництва цукру протягом всіх років незалежності. Кожен четвертий кілограм цукру в Україні виробляють саме у нас - на Вінниччині, - додають у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

Нагадаємо, у вересні у Вінницькій області розпочали виробництво цукру. Першим свою роботу розпочав "Жданівський цукровий завод". Далі до виробництва долучились "Зоря Поділля" та "Поділля".

Embedded thumbnail for Заводи Вінниччини виробили 360 тисяч тонн цукру - тримаємо лідируючі позиції

Читайте також

Як пройшов ярмарок місцевих виробників біля вінницької Книжки
Як пройшов ярмарок місцевих виробників біля вінницької "Книжки"
Детальніше
На ринках Вінниці справжній черешневий бум звідки везуть і чи росте попит на ягоди
На ринках Вінниці справжній черешневий бум: звідки везуть і чи росте попит на ягоди
Детальніше
У Вінниці відбувся ярмарок-виставка крафтової продукції - що купували вінничани
У Вінниці відбувся ярмарок-виставка крафтової продукції - що купували вінничани
Детальніше
Чим подивували продавці м’ясного павільйону на вінницькому ринку - історії та ціни
Чим подивували продавці м’ясного павільйону на вінницькому ринку - історії та ціни
Детальніше
У Вінниці відбудеться виставка-ярмарок крафтової продукції
У Вінниці відбудеться виставка-ярмарок крафтової продукції
Детальніше
Як вінничанка Вікторія Науменко виборювала звання кращого кухаря країни
Як вінничанка Вікторія Науменко виборювала звання кращого кухаря країни
Детальніше