Як і де готують їжу для пасажирів літаків - секрети кейтерингової кухні

Як і де готують їжу для пасажирів літаків - секрети кейтерингової кухні

21:07 19.02.2021

Де беруть їжу пасажирів авіалайнерів та як готують обіди для екіпажу?

Внутрішня кухня кейтерингової компанії та її секрети. Ексклюзивний  репортаж телеканалу "ВІТА".

Нагадаємо, Готельєри та ресторатори розробили міський стандарт гостинності

Читайте також

У Вінниці проведуть безкоштовний семінар з безбар’єрності для сфери HoReCa
Детальніше
Смачно поїсти за донат: у вінницькій млинцевій щовівторка проводять благодійну акцію
Детальніше
Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти
Детальніше
Сезон кавунів розпочато: як правильно обрати баштанні без шкоди для здоров'я та які ціни?
Детальніше
Бандерівський коктейль та військова атрибутика: сім'я захисників відкрила у Жмеринці патріотичне кафе "Воля"
Детальніше
Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки
Детальніше