Секрети рибної юшки: як обрати рибу на ринку та приготувати наваристу страву
Кажуть, найсмачніша рибна юшка — та, що парує над багаттям біля води. Але й міський ринок може стати справжнім джерелом натхнення для цієї ароматної страви.
Сьогодні розповідаємо, яку рибу варто обрати для прозорого бульйону та густої наваристої зупи, на що звертати увагу під час купівлі та як не помилитися з вибором. А вінничани ділитимуться своїми улюбленими рецептами — від класичних до зовсім несподіваних.
Нагадаємо, відбувся турнір з риболовного спорту. У ньому взяли участь військові з пораненнями, волонтери та цивільні особи з інвалідністю.
У Вінниці відбудеться шостий Всеукраїнський фестиваль кобзарського мистецтва Для дітей пільгових категорій у Вінниці влаштували перегляд пригодницького мультфільму






