Органічна продукція: як експериментують у вінницьких теплицях?

Органічна продукція: як експериментують у вінницьких теплицях?

13:30 07.08.2024

Органічна продукція кілька років тому стала трендом на світовому ринку. Тож аграрії по всьому світу впроваджують нові технології вирощування овочів та фруктів, аби задовольнити попит споживачів. Їх розробляють шляхом експериментів і поблизу Вінниці.

У Бохониках у квітні збудували теплицю, де вирощують овочі та ягоди без використання шкідливих речовин.

А що вирощують на дослідній ділянці без шкоди для довкілля та здоров’я - дивіться у сюжеті. 

Нагадаємо, в рамках реалізації Проєкту децентралізованого співробітництва між Вінницькою областю та Республікою Франція за напрямком “Зрошення і Органічне землеробство” відбувся перший онлайн вебінар. Участь у заході взяли заступник начальника управління агропромислового розвитку Департаменту Валентина Кирилюк, представники наукових установ, сільськогосподарських підприємств та організації області.

Embedded thumbnail for Органічна продукція: як експериментують у вінницьких теплицях?

Читайте також

Вінницькі аграрії намолотили 4,8 млн тонн зерна
Вінницькі аграрії намолотили 4,8 млн тонн зерна
Детальніше
Скільки коштують мандарини на ринку у Вінниці та як вибрати кращі
Скільки коштують мандарини на ринку у Вінниці та як вибрати кращі
Детальніше
Українські заводи вже виробили понад мільйон тонн цукру Вінниччина - лідер виробництва
Українські заводи вже виробили понад мільйон тонн цукру: Вінниччина - лідер виробництва
Детальніше
На Вінниччині пішов з життя депутат і волонтер, голова фермерського господарства
На Вінниччині пішов з життя депутат і волонтер, голова фермерського господарства
Детальніше
Як на Вінниччині відроджують рідкісну українську породу коней-гуцуликів
Як на Вінниччині відроджують рідкісну українську породу коней-гуцуликів
Детальніше
На Вінниччині завершують польові роботи до збирання залишилось 46 тис. га. кукурудзи
На Вінниччині завершують польові роботи: до збирання залишилось 46 тис. га. кукурудзи
Детальніше