Органічна продукція: як експериментують у вінницьких теплицях?

Органічна продукція: як експериментують у вінницьких теплицях?

13:30 07.08.2024

Органічна продукція кілька років тому стала трендом на світовому ринку. Тож аграрії по всьому світу впроваджують нові технології вирощування овочів та фруктів, аби задовольнити попит споживачів. Їх розробляють шляхом експериментів і поблизу Вінниці.

У Бохониках у квітні збудували теплицю, де вирощують овочі та ягоди без використання шкідливих речовин.

А що вирощують на дослідній ділянці без шкоди для довкілля та здоров’я - дивіться у сюжеті. 

Нагадаємо, в рамках реалізації Проєкту децентралізованого співробітництва між Вінницькою областю та Республікою Франція за напрямком “Зрошення і Органічне землеробство” відбувся перший онлайн вебінар. Участь у заході взяли заступник начальника управління агропромислового розвитку Департаменту Валентина Кирилюк, представники наукових установ, сільськогосподарських підприємств та організації області.

Читайте також

Вінницькі аграрії вже зібрали 70% засіяних площ овочевої групи
Детальніше
Вінницький національний аграрний університет відзначив 42 річницю
Детальніше
Врожайність цукрових буряків на Вінниччині впала на 12%
Детальніше
На Вінниччині збудують холодильний комплекс на понад мільйон тонн овочевої продукції
Детальніше
Сотні українських та світових виробників об'єднав цьогорічний День поля «АГРОВінниця»
Детальніше
У Вінниці відбулось засідання фокус-групи з питань управління відходами сільського господарства
Детальніше