Органічна продукція: як експериментують у вінницьких теплицях?

Органічна продукція: як експериментують у вінницьких теплицях?

13:30 07.08.2024

Органічна продукція кілька років тому стала трендом на світовому ринку. Тож аграрії по всьому світу впроваджують нові технології вирощування овочів та фруктів, аби задовольнити попит споживачів. Їх розробляють шляхом експериментів і поблизу Вінниці.

У Бохониках у квітні збудували теплицю, де вирощують овочі та ягоди без використання шкідливих речовин.

А що вирощують на дослідній ділянці без шкоди для довкілля та здоров’я - дивіться у сюжеті. 

Нагадаємо, в рамках реалізації Проєкту децентралізованого співробітництва між Вінницькою областю та Республікою Франція за напрямком “Зрошення і Органічне землеробство” відбувся перший онлайн вебінар. Участь у заході взяли заступник начальника управління агропромислового розвитку Департаменту Валентина Кирилюк, представники наукових установ, сільськогосподарських підприємств та організації області.

Embedded thumbnail for Органічна продукція: як експериментують у вінницьких теплицях?

Читайте також

В Хмільницькому районі через загоряння в зерносушарці горіли зернові відходи
В Хмільницькому районі через загоряння в зерносушарці горіли зернові відходи
Детальніше
У Малих Крушлинцях презентували програму розвитку аграрного сектору на наступні три роки
У Малих Крушлинцях презентували програму розвитку аграрного сектору на наступні три роки
Детальніше
В Якушинецькій та Погребищенській громадах горіли зерносушарки
В Якушинецькій та Погребищенській громадах горіли зерносушарки
Детальніше
На Вінниччині відзначили працівників сільського господарства
На Вінниччині відзначили працівників сільського господарства
Детальніше
У Вінниці презентували Програму розвитку аграрного сектору
У Вінниці презентували Програму розвитку аграрного сектору
Детальніше
Вінницькі аграрії вже зібрали близько 80% пізніх культур, триває молотьба кукурудзи
Вінницькі аграрії вже зібрали близько 80% пізніх культур, триває молотьба кукурудзи
Детальніше