Органічна продукція: як експериментують у вінницьких теплицях?

Органічна продукція: як експериментують у вінницьких теплицях?

13:30 07.08.2024

Органічна продукція кілька років тому стала трендом на світовому ринку. Тож аграрії по всьому світу впроваджують нові технології вирощування овочів та фруктів, аби задовольнити попит споживачів. Їх розробляють шляхом експериментів і поблизу Вінниці.

У Бохониках у квітні збудували теплицю, де вирощують овочі та ягоди без використання шкідливих речовин.

А що вирощують на дослідній ділянці без шкоди для довкілля та здоров’я - дивіться у сюжеті. 

Нагадаємо, в рамках реалізації Проєкту децентралізованого співробітництва між Вінницькою областю та Республікою Франція за напрямком “Зрошення і Органічне землеробство” відбувся перший онлайн вебінар. Участь у заході взяли заступник начальника управління агропромислового розвитку Департаменту Валентина Кирилюк, представники наукових установ, сільськогосподарських підприємств та організації області.

Embedded thumbnail for Органічна продукція: як експериментують у вінницьких теплицях?

Читайте також

Короп по 120, а ікра по 250 прицінюємось до річкової риби на вінницькому ринку
Короп по 120, а ікра по 250 грн/кг: прицінюємось до річкової риби на вінницькому ринку
Детальніше
Як у Вінниці вітали працівників сільського господарства з професійним днем
Як у Вінниці вітали працівників сільського господарства з професійним днем
Детальніше
Секрети українського виноробства_ інтерв’ю з виноробом Димитрієм Камінським
Секрети українського виноробства: інтерв’ю з виноробом Димитрієм Камінським
Детальніше
Кисломолочний сир: порівнюємо ціни на вінницькому ринку та в супермаркетах
Кисломолочний сир: порівнюємо ціни на вінницькому ринку та в супермаркетах
Детальніше
На Вінниччині хліб подорожчає ще на 5-7%
На Вінниччині хліб подорожчає ще на 5-7%
Детальніше
На Вінниччині вже зібрали 95% зернових та зернобобових культур
На Вінниччині вже зібрали 95% зернових та зернобобових культур
Детальніше