Чим подивували продавці м’ясного павільйону на вінницькому ринку - історії та ціни
Справжня цінність ринку — не лише в товарі, а в людях, які там працюють. Їхня щоденна праця й живе спілкування створюють ту саму атмосферу, заради якої хочеться повертатись.
У рубриці "РинОк" — історії продавців м’ясного павільйону на вінницькому ринку: їхній шлях, будні та любов до справи. А ще — думки покупців, які приходять сюди не лише по м’ясо, а й по щирість у спілкуванні.
Нагадаємо, холодець - одна з таких страв, яка точно займає особливе місце на столі у кожного українця. У рубриці "Ринок" ви дізнаєтесь, як обрати те мʼясо, яке забезпечить бажану консистенцію та насичений смак холодцю.
Вінницький виш та Київська Школа Енергетичної Політики уклали Меморандум про співпрацю На війні загинув старший сержант з Могилів-Подільського району