Секрети ідеального холодцю: яке м'ясо обрати та правила приготування від вінницьких господинь
Холодець - одна з таких страв, яка точно займає особливе місце на столі у кожного українця.
Сьогодні у рубриці "Ринок" ви дізнаєтесь, як обрати те мʼясо, яке забезпечить бажану консистенцію та насичений смак холодцю.
А ще, почуєте від вінничан особливі секрети приготування та споживання цієї страви.
Нагадаємо, макаронні вироби — це продукти, виготовлені з борошна та води, іноді з додаванням яєць. Вони мають різноманітні форми: спагеті, пенне, фузілі та багато інших.
20 нових пікапів для військових: Міжрегіональний гумштаб підготував партію автомобілів для фронту Рятувальники Вінниччини провели тренування в реалістичних умовах