Вінницьких студентів навчали готувати традиційні українські страви

Вінницьких студентів навчали готувати традиційні українські страви

20:26 29.02.2024

Впродовж багатьох століть ці страви були на столах українців. Без них не обходились жодні родинні чи релігійні свята.

Як приготувати засипану капусту, січеники з риби, коржі та узвар навчали студентів Вінницького торговельно-економічного коледжу.

Нагадаємо, понад три десятки натуральних супів та борщів швидкого приготування, бограч та козацькі сандвічі. Десант волонтерок з Вінницьких Хуторів розширили асортимент меню для Захисників.

Embedded thumbnail for Вінницьких студентів навчали готувати традиційні українські страви

Читайте також

Учасники студентського хакатону запропонували нові ідеї для туристичної сфери Вінниці
Учасники студентського хакатону запропонували нові ідеї для туристичної сфери Вінниці
Детальніше
Студенти Вінницького техколеджу зібрали кошти для ЗСУ під час випускного вечора
Студенти Вінницького техколеджу зібрали кошти для ЗСУ під час випускного вечора
Детальніше
Вінницьку молодь запрошують на історичну екскурсію
Вінницьку молодь запрошують на історичну екскурсію
Детальніше
У Вінницькому техколеджі з'явилась нова спеціальність - менеджмент
У Вінницькому техколеджі з'явилась нова спеціальність - "менеджмент"
Детальніше
У Вінницькій громаді відбулись культурно-мистецькі заходи до свята Івана Купала
У Вінницькій громаді відбулись культурно-мистецькі заходи до свята Івана Купала
Детальніше
У Вінницькому терцентрі відзначили випускників факультету комп’ютерної грамотності
У Вінницькому терцентрі відзначили випускників факультету комп’ютерної грамотності
Детальніше