М’ясні делікатеси вінницького ринку: автентичні рецепти та традиції від продавців
М’ясні вироби — це щось, що є в кожному холодильнику. Ковбаса, шинка, сосиски — як правило, на будь-якому святі або вранці на бутерброді.
У новому випуску програми "РинОк" ви дізнаєтесь про автентичні рецепти м'ясних делікатесів, які намагаються відродити продавці одного із вінницьких ринків.
Нагадаємо, найсмачніший шашлик починається з вибору мʼяса. Соковитий, ароматний, з рум’яною скоринкою – саме таким він вийде, якщо мʼясо для його приготування буде ідеальним за усіма параметрами.
Вінниця продовжує адаптувати вуличний простір під потреби маломобільних містян Два вінницькі ліцеї отримали потужні генератори від міста-партнера Мюнстера