Як обрати м'ясо, секрети приготування маринаду та скільки коштує м'ясо на вінницьких ринках

Як обрати м'ясо, секрети приготування маринаду та скільки коштує м'ясо на вінницьких ринках

15:44 15.10.2024

Найсмачніший шашлик починається з вибору мʼяса. Соковитий, ароматний, з рум’яною скоринкою – саме таким він вийде, якщо мʼясо для його приготування буде ідеальним за усіма параметрами.

Ціни на м'ясну продукцію на вінницьких ринках за спостереженнями журналістів ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК такі:

  • ошийок (свинина) - 230 грн за кг
  • свиний окіст - 160 грн за кг
  • лопатка - 160 грн за кг
  • внутрішня вирізка - 250 грн за кг

А от на що варто звернути увагу при виборі м'яса — дивіться у рубриці "РинОК".

Нагадаємо, в Україні стрімко зростають ціни на овочі: через посуху та скорочення врожаїв. З року в рік ціни на овочі коливаються залежно від сезону. Найвищі показники спостерігаються у квітні, коли торішні запаси на складах виснажуються, а найнижчі – влітку під час активного збору врожаю.

Embedded thumbnail for Як обрати м'ясо, секрети приготування маринаду та скільки коштує м'ясо на вінницьких ринках

Читайте також

Секрети рибної юшки як обрати рибу на ринку та приготувати наваристу страву
Секрети рибної юшки: як обрати рибу на ринку та приготувати наваристу страву
Детальніше
На Вінниччині працює козина екоферма, де виготовляють крафтові продукти
На Вінниччині працює козина екоферма, де виготовляють крафтові продукти
Детальніше
Анджеліна Джолі замовляла у Вінниці на обід курку та овочі
Анджеліна Джолі замовляла у Вінниці на обід курку та овочі
Детальніше
Цибуля на вінницькому ринку актуальні ціни, як правильно обрати та як зберігати
Цибуля на вінницькому ринку: актуальні ціни, як правильно обрати та як зберігати
Детальніше
Барська громада відкриє сучасний продуктовий ринок за швейцарські кошти
Барська громада відкриє сучасний продуктовий ринок за швейцарські кошти
Детальніше
Свинина на вінницькому ринку як обрати якісне м'ясо і смачно приготувати
Свинина на вінницькому ринку: як обрати якісне м'ясо і смачно приготувати
Детальніше