Вінницькі студенти вчилися готувати традиційні для Вінниччини борщі: з вишнею та грибами

Вінницькі студенти вчилися готувати традиційні для Вінниччини борщі: з вишнею та грибами

09:13 12.04.2024

На ребрах із вишнею та пісний із грибами. Вінницькі студенти відтворювали стародавні традиції приготування українського борщу. Обидва рецепти родом із Вінниччини.

Захід організували в рамках проєкту «Українська піч мандрує світом». Куштувала вінницький борщ і наша Катерина Соколюк.

Нагадаємо, борщ на вишні включили до збірки рецептів з прогресивних міст і регіонів Європи, яку цього року видала PES Group у Брюсселі (Бельгія). Це проєкт, в якому місцеві політики з різних країн Європи представили особливі для них страви.

Читайте також

У Вінниці проведуть безкоштовний семінар з безбар’єрності для сфери HoReCa
Детальніше
Смачно поїсти за донат: у вінницькій млинцевій щовівторка проводять благодійну акцію
Детальніше
Вінницький технічний університет кращий у місті за висновками Transparent Ranking
Детальніше
Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти
Детальніше
Сезон кавунів розпочато: як правильно обрати баштанні без шкоди для здоров'я та які ціни?
Детальніше
Випускники ВТФК підтримали третю штурмову
Детальніше