Вінницька футбольна команда "Нива" U-19 обіграла "Діназ" U-19 (Вишгород)

Вінницька футбольна команда "Нива" U-19 обіграла "Діназ" U-19 (Вишгород)

13:10 30.05.2024

29 травня у Вінниці пройшов матч у відповідь 1/4 фіналу молодіжного чемпіонату України з футболу. Суперником вінницької "Ниви" U-19 був "Діназ" U-19 (Вишгород). Перший поєдинок цих команд, на Київщині, завершився "сухою" нічиєю. Хоча перевагою у ньому й володіла команда Віталія Рижкового.

Проте в матчі у відповідь нивівці після швидких атак забили вже на старті поєдинку. На 15-й хвилині рахунок був 2:0. Відзначалися Дмитро Чигур і Артем Юрченко. Після перерви вінничани ще одного разу вразили ворота суперника. Це зробив Астафьєв.

Особливих гольових моментів у гостей не було. Вони лише заробили "червону" картку на фініші поєдинку - за нанесення важкої травми Данілу Кобцову, - інформує пресслужба вінницького футбольного клубу "Нива".

Таким чином нивівці пройшли до "Фіналу чотирьох" молодіжного чемпіонату України. Там нас очікують столичне "Динамо", "Інгулець" і "Кривбас". З ким саме гратимемо в півфіналі, стане відомо завтра, після жеребкування. Сам "Фінал чотирьох" запланований на 7-9 червня. Він пройде у Щасливому (Київська область).

Вже на початку гри ми реалізували свою перевагу голами. Це те, що не вдавалося у грі проти "Діназу" на виїзді, - прокоментував головний тренер "Ниви" U-19 Віталій Рижковий. - В фінальних етапах молодіжного чемпіонату України наша команда участі ще не брала. Тож спробуємо замахнутися на найвищі місця.

Нагадаємо, футбольна команда "Нива" (Вінниця) в гостях розгромила "Реал Фарму". Передостанній тур регулярного чемпіонату відкривав матч 11-ї та 9-ї команд Другої ліги. А в "Реал Фарми" - 8-матчева безвиграшна серія та переслідувач ФК "Тростянець" всього з одним очком відставання. А в "Ниви" - можливість замахнутися на краще місце в серединці, ще - мотивація вивести в найкращі бомбардири граючого президента Загорулька (в нього 16 голів, але не забивав уже три тури, та й загалом навесні відзначився лише двома голами).

Читайте також

У Вінниці відбулась церемонія нагородження юних футболістів за результатами чемпіонату громади
Детальніше
Повернулися додому з чемпіонським кубком та вже готуються до наступних змагань
Детальніше
Найсильніша команда світу: збірна України з таїландського боксу зайняла перше місце в чемпіонаті
Детальніше
Вихованці Вінницької спортшколи здобули “срібло” та “бронзу” на змаганнях з пляжної боротьби
Детальніше
Олімпійський урок зібрав у Центральному парку Вінниці сотні дітей
Детальніше
У Вінниці спортшколи представили свої заклади на «Європейському тижні спорту»
Детальніше