Вінничанин виборов місце у складі збірної України з дзюдо серед юнаків до 18 років

Вінничанин виборов місце у складі збірної України з дзюдо серед юнаків до 18 років

20:26 28.02.2024

Вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5 брали участь у чемпіонаті України з дзюдо серед кадетів до 18 років. Бронзовим призером змагань став Артем Зімін, який здобув також місце у складі у Національної збірної. Тренують спортсмена Олег Бузовський та Володимир Бєліков.

Тренер Олег Бузовський зазначив, що чемпіонат був досить важкими. На спортивну подію до столиці з’їхались 23 команди з різних областей України, а це близько 700 дзюдоїстів. Вінницю на них представляли вісім вихованців Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5. Окрім бронзової нагороди, на їхньому рахунку три V та чотири IX місця.

У вагових категоріях було багато учасників, втім воля та жага до перемоги були сильнішими. Артем Зімін продемонстрував гідні результати. Він здобув вісім перемог та посів третє місце у ваговій категорії 60 кг. А у підсумку чемпіонату наш спортсмен виборов право на місце у складі Національної збірної України з дзюдо серед юнаків до 18 років, – говорить тренер-викладач МДЮСШ № 5.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський привітав спортсменів та тренерів.

Нагадаємо, у селі Баранинці Ужгородського району, Закарпатської області проходив чемпіонат України з дзюдо серед молодших юнаків та дівчат до 15 років. Вінницю на змаганнях представляли п’ятеро вихованців міської дитячо-юнацької спортивної школи №5, які здобули дві бронзові нагороди.

Читайте також

Вінницька «Нива» вдома програла «Чернігову»
Детальніше
Вінницьких дітей запрошують на безкоштовні заняття в секцію спортивної радіопеленгації
Детальніше
Вінничани здобули сім медалей на турнірі з греко-римської боротьби «Koblenz Cup»
Детальніше
У Вінниці відбувся третій шаховий меморіал пам'яті Анатолія Мельника
Детальніше
Спортивно-інтелектуальний квест для активних пенсіонерів влаштували у Вінниці
Детальніше
Спортивна спільнота Вінницької громади придбала важливе обладнання для фронту
Детальніше