«Нива» (Вінниця) програла черговий футбольний матч Другої ліги

«Нива» (Вінниця) програла черговий футбольний матч Другої ліги

Вчора 13:08

Восьмий тур Другої ліги чемпіонату України з футболу стартував грою у Києві, де місцевий «Локомотив» приймав «Ниву». Кияни не надто вдало розпочали сезон, але від матчу до матчу вони прогресують. У минулому турі підопічні Лазоренка переграли «Металіст 1925-2» – 3:2. Натомість наша  «Нива» програла п’ять матчів поспіль. До того ж підопічні Ярошенка забили найменше м’ячів у групі – три.

Про це інформує пресслужба ФК “Нива”.

Активно розпочали зустріч нивівці. Наші гравці застосовували високий пресинг і не давали киянам спокійно виходити із захисту. Боротьби було багато, але до гольових моментів справа не доходила. До певного часу, - йдеться у повідомленні.

На 19-й хвилин стандарт допоміг киянам відкрити рахунок. Едвард Кобак прямим ударом з кутового змусив Захарчука капітулювати. М’яч від стійки і від рикошету від воротаря залетів у ворота – 1:0. Другий «сухий» лист поспіль для Кобака.

«Нива» (Вінниця) програла черговий футбольний матч Другої ліги

Відразу після перерви вінничани кинулися відігруватися. Вихід на заміну граючого президента Артура Загорулька додав грі «Ниви» нових барв у заключній третині поля. Проте роботи у Закорського майже не було.

І «Локомотив» подвоїв перевагу. На 58-й хвилині кияни забили після швидкої атаки. Після передачі Кобака з меж штрафної у ближній кут пробив Романчук – 2:0.

У компенсований час після розіграшу кутового з меж штрафної прострілив Тітаренко, а Павло Західний буквально заштовхнув м’яч у ворота – 3:0. Таким чином, шоста поспіль поразка «Ниви».

Нагадаємо, у Вінниці зустрічалися старожили змагань ПФЛ. Передостання команда групи «Б» «Нива» приймала четверту, «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні).

Читайте також

Пішов з життя головний тренер команди з американського футболу “Вінницькі Вовки”
Детальніше
У Вінниці відбулась церемонія нагородження юних футболістів за результатами чемпіонату громади
Детальніше
Повернулися додому з чемпіонським кубком та вже готуються до наступних змагань
Детальніше
Найсильніша команда світу: збірна України з таїландського боксу зайняла перше місце в чемпіонаті
Детальніше
Вихованці Вінницької спортшколи здобули “срібло” та “бронзу” на змаганнях з пляжної боротьби
Детальніше
Олімпійський урок зібрав у Центральному парку Вінниці сотні дітей
Детальніше