«Нива» (Вінниця) в домашньому матчі поступилася футбольному клубу «Гірник-Спорт» – 02

«Нива» (Вінниця) в домашньому матчі поступилася футбольному клубу «Гірник-Спорт» – 0:2

Вчора 15:36

У Вінниці зустрічалися старожили змагань ПФЛ. Передостання команда групи «Б» «Нива» приймала четверту, «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні).

Про це інформує пресслужба ФК “Нива”.

Підопічні Валерія Куценка радують своїх вболівальників цього місяця: «Гірник-Спорт» виграв три матчі поспіль. А ось у «Ниви» з результатами були суттєві проблеми. Підопічні Юрія Ярошенка зазнали перед цим чотирьох поспіль поразок. Колектив із Вінниці забив всього три м’ячі. Воно й не дивно – більшість досвідчених гравців залишили команду, - йдеться у повідомленні.

У першій половині зустрічі більш активно грали господарі поля, але довести свої атаки до логічного завершення вони не змогли. Можна відзначити удар у дальній кут Загорулька, але влучити у площину воріт граючий президент не зміг. Кожну атаку намагалися підопічні Ярошенка завершувати ударами, але забити ніяк не вдавалося. У гостей до перерви відчувалися проблеми з атакою. Проте колектив із Горішніх Плавніх все ж міг забивати. З ударом Місержи впорався Захарчук. Перша половина зустрічі завершилася без голів.

«Нива» (Вінниця) в домашньому матчі поступилася футбольному клубу «Гірник-Спорт» – 0:2

На початку другого тайму вдруге у матчі втратив можливість відкрити рахунок Місержи. Почали більше контролювати м’яч підопічні Куценка, але витиснути максимум зі своїх атак не могли.

На 81-й хвилині гості все ж досягнули свого. Після передачі Подрезана у протихід голкіперу пробив екс-нивівець Страшкевич – 0:1. Третій гол за нову команду при одному асисті у Вадима. У компенсований час всі питання про перемогу були зняті. Вихід сам на сам після пасу Катеринки реалізував Подрезан – 0:2. Перший його гол у поточному чемпіонаті. 

Це четверта поспіль перемога “Гірника-Спорт”. Вінничани програли вп’яте поспіль.

Нагадаємо, на Київщині зустрічалися старожили Другої ліги, які своїми результатами поки що розчаровують. «Чайка» посідала останнє місце і у нинішньому сезоні не перемагала: три нічиї та дві поразки.

Читайте також

Вінницьку молодь запрошують на відкритий шаховий турнір
Детальніше
Переможцем шахового турніру “Кубок Метра 2024” став юний вінничанин
Детальніше
Рятувальники Вінниччини продемонстрували свою витривалість та вміння під час пожежного кросфіту
Детальніше
У Вінниці для активної молоді влаштували турнір з волейболу
Детальніше
Вінницькі акробати завоювали «бронзу» на Чемпіонаті світу
Детальніше
«Нива» (Вінниця) програла черговий матч Другої ліги - на цей раз поступилася «Чайці»
Детальніше