«Нива» (Вінниця) програла черговий матч Другої ліги - на цей раз поступилася «Чайці»

«Нива» (Вінниця) програла черговий матч Другої ліги - на цей раз поступилася «Чайці»

13:11 15.09.2024

На Київщині зустрічалися старожили Другої ліги, які своїми результатами поки що розчаровують. «Чайка» посідала останнє місце і у нинішньому сезоні не перемагала: три нічиї та дві поразки. У «Ниви» ситуація була не краща – чотири залікові пункти і восьме місце. Колектив із Вінниці програв три матчі поспіль. З огляду на турнірну таблицю, складно було переоцінити важливість цього протистояння.

Про це інформує пресслужба ФК “Нива”.

На жаль, перша половина зустрічі не порадувала вболівальників великою кількістю моментів – всього по два удари по воротах. Здавалося, що перший тайм так і завершиться без голів, але господарі на 44-й хвилині все ж відкрили рахунок. Гуськов запресингував Захарчука й у падінні переправив м’яч у ворота – 1:0. Голкіпер «Ниви» у простій ситуації не зміг вибити м’яч у поле. А капітан «Чайки» не виключився з гри і змусив голкіпера помилитися, - йдеться у повідомленні.

На початку другого тайму відігралися наші футболісти. Після передачі Петленка у порожні ворота переправив м’яч Загорулько – 1:1. Необачно зіграли у цьому епізоді захисники. Заміна Ярошенка спрацювала.

«Нива» (Вінниця) програла черговий матч Другої ліги - на цей раз поступилася «Чайці»

Але вже на 61-й хвилині господарі поля вдруге вийшли вперед. Після сольного рейду Гуськов віддав на Савчука, Олександр обіграв Данила Мельника і пробив у кут – 2:1. Всі питання про переможця міг зняти Петро Савчук, але він пробив повз дальній кут.  У компенсований час другу жовту отримав герой матчу Олександр Гуськов.

Дебютна у сезоні перемога «Чайки». На жаль, чергова невдача нашої команди. Наступну гру через тиждень «Нива» проведе вдома проти «Гірника-Спорт» (Горішні плавні).

Нагадаємо, футбольна команда «Нива» (Вінниця) 7 вересня вдома програла «Чернігову» - це вже третя поспіль поразка у цьому сезоні. Про це інформує пресслужба ФК “Нива”.

Читайте також

Вінницьку молодь запрошують на відкритий шаховий турнір
Детальніше
Переможцем шахового турніру “Кубок Метра 2024” став юний вінничанин
Детальніше
Рятувальники Вінниччини продемонстрували свою витривалість та вміння під час пожежного кросфіту
Детальніше
У Вінниці для активної молоді влаштували турнір з волейболу
Детальніше
Вінницькі акробати завоювали «бронзу» на Чемпіонаті світу
Детальніше
У Вінниці в День фізкультури та спорту нагородили кращих спортсменів міста
Детальніше