Як поєднати користь і смак у щоденному раціоні - поради вінницького ресторатора
Здоров'я та смак — це не завжди взаємопов'язані поняття, але ми доведемо, що вони можуть йти пліч-о-пліч! Сьогодні у гостях ресторатор Валерій "Мер-ка-ба", розповів, що спонукало його створити доставку здорового харчування.
Як допомагає медична освіта у створенні меню, яке не тільки смачне, а й корисне? Чи зростає інтерес українців до здорової їжі? Які принципи правильного харчування найважливіші для діабетиків і яких помилок варто уникати?
Дбати про себе — це не тільки про фізичний стан, але й про якість життя загалом. Тому важливо робити правильний вибір на кожному кроці, щоб залишатися здоровим і енергійним.
Нагадаємо, Вінниця взяла участь у Першому Європейському регіональному саміті шкільного харчування. Головною метою цієї глобальної ініціативи є забезпечення кожної дитини у світі якісною та здоровою їжею.