Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

09:37 11.06.2024

Із манго та маракуєю, фісташками, вишнями, ананасами,  та навіть зі смаками кропу, риби, і різноманітних сирів  - і все це морозиво.  Його сучасні виробники виготовляють навіть без цукру та безлактозним. Аби лиш клієнт був задоволений і насолодився поєднанням екзотичних смаків.

Які цікавинки пропонують вінничанам дізнавалась наша Ірина Дідух.

Нагадаємо, відвідуючи Вінницьке училище сфери послуг Міністр освіти та науки України спробував морозиво з гарбуза. Його приготували у сучасній виробничій майстерні, що працює на базі закладу.

Читайте також

Бандерівський коктейль та військова атрибутика: сім'я захисників відкрила у Жмеринці патріотичне кафе "Воля"
Детальніше
Вінничанка серед фіналістів 13 сезону проєкту «МастерШеф»
Детальніше
Вінниця отримала свій іменний торт з унікальним смаком
Детальніше
У Вінниці працівниця харчоблока “потрапила у пастку” міксера
Детальніше
Вінницькі студенти вчилися готувати традиційні для Вінниччини борщі: з вишнею та грибами
Детальніше
У Вінниці розробили програму розвитку малого та середнього бізнесу на 2024-2026 роки
Детальніше