Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

09:37 11.06.2024

Із манго та маракуєю, фісташками, вишнями, ананасами,  та навіть зі смаками кропу, риби, і різноманітних сирів  - і все це морозиво.  Його сучасні виробники виготовляють навіть без цукру та безлактозним. Аби лиш клієнт був задоволений і насолодився поєднанням екзотичних смаків.

Які цікавинки пропонують вінничанам дізнавалась наша Ірина Дідух.

Нагадаємо, відвідуючи Вінницьке училище сфери послуг Міністр освіти та науки України спробував морозиво з гарбуза. Його приготували у сучасній виробничій майстерні, що працює на базі закладу.

Embedded thumbnail for Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

Читайте також

На Вінниччині 25 осіб потрапили до лікарні через отруєння шаурмою сумнівної якості
На Вінниччині 25 осіб потрапили до лікарні через отруєння шаурмою сумнівної якості
Детальніше
В десятий раз у Вінниці проведуть фестиваль польової кухні імені Тараса Сича
В десятий раз у Вінниці проведуть фестиваль польової кухні імені Тараса Сича
Детальніше
Як вінничанка Вікторія Науменко виборювала звання кращого кухаря країни
Як вінничанка Вікторія Науменко виборювала звання кращого кухаря країни
Детальніше
Печиво до чаю смаки, ціни та корисні рецепти від вінничан
Печиво до чаю: ціни на прилавках і корисні рецепти від вінничан
Детальніше
В яких закладах Вінниці будуть раді відвідувачам із чотирилапими компаньйонами
В яких закладах Вінниці будуть раді відвідувачам із чотирилапими компаньйонами
Детальніше
До переліку нематеріальної культурної спадщини Вінниччини додали “паланську печеню”
До переліку нематеріальної культурної спадщини Вінниччини додали “паланську печеню”
Детальніше