Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

09:37 11.06.2024

Із манго та маракуєю, фісташками, вишнями, ананасами,  та навіть зі смаками кропу, риби, і різноманітних сирів  - і все це морозиво.  Його сучасні виробники виготовляють навіть без цукру та безлактозним. Аби лиш клієнт був задоволений і насолодився поєднанням екзотичних смаків.

Які цікавинки пропонують вінничанам дізнавалась наша Ірина Дідух.

Нагадаємо, відвідуючи Вінницьке училище сфери послуг Міністр освіти та науки України спробував морозиво з гарбуза. Його приготували у сучасній виробничій майстерні, що працює на базі закладу.

Embedded thumbnail for Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

Читайте також

Українські заводи вже виробили понад мільйон тонн цукру Вінниччина - лідер виробництва
Українські заводи вже виробили понад мільйон тонн цукру: Вінниччина - лідер виробництва
Детальніше
Хурма, шарон і корольок обираємо найстигліші плоди на вінницькому ринку
Хурма, шарон і корольок: обираємо найстигліші плоди на вінницькому ринку
Детальніше
Сироварня та ранчо на Вінниччині створили унікальний туристичний маршрут
Сироварня та ранчо: на Вінниччині створили унікальний туристичний маршрут
Детальніше
Секрети рибної юшки як обрати рибу на ринку та приготувати наваристу страву
Секрети рибної юшки: як обрати рибу на ринку та приготувати наваристу страву
Детальніше
У Вінниці та районі буде чутно вибухи на кар'єрі - зберігайте спокій
У Вінниці та районі буде чутно вибухи на кар'єрі - зберігайте спокій
Детальніше
Анджеліна Джолі замовляла у Вінниці на обід курку та овочі
Анджеліна Джолі замовляла у Вінниці на обід курку та овочі
Детальніше