Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

09:37 11.06.2024

Із манго та маракуєю, фісташками, вишнями, ананасами,  та навіть зі смаками кропу, риби, і різноманітних сирів  - і все це морозиво.  Його сучасні виробники виготовляють навіть без цукру та безлактозним. Аби лиш клієнт був задоволений і насолодився поєднанням екзотичних смаків.

Які цікавинки пропонують вінничанам дізнавалась наша Ірина Дідух.

Нагадаємо, відвідуючи Вінницьке училище сфери послуг Міністр освіти та науки України спробував морозиво з гарбуза. Його приготували у сучасній виробничій майстерні, що працює на базі закладу.

Embedded thumbnail for Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

Читайте також

До переліку нематеріальної культурної спадщини Вінниччини додали “паланську печеню”
До переліку нематеріальної культурної спадщини Вінниччини додали “паланську печеню”
Детальніше
ВЕЛИКОДНІЙ ГІД_ де придбати смачні та ароматні паски на ринках Вінниці 0-56 screenshot
Великодній гід: де придбати смачні та ароматні паски на ринках Вінниці
Детальніше
Рецепт Великодньої паски як господині випікають традиційні символи свята
Рецепт Великодньої паски: як господині випікають традиційні символи свята
Детальніше
Незамінний інгредієнт для Великодньої випічки_ як обрати вершкове масло на ринку
Незамінний інгредієнт для Великодньої випічки: як обрати вершкове масло на ринку
Детальніше
В Україні зварили рекордний зелений борщ із… страусовими яйцями
В Україні зварили рекордний зелений борщ із… страусовими яйцями
Детальніше
Свіжа зелень на ринку секрети популярності та правильного зберігання
Свіжа зелень на ринку: секрети популярності та правильного зберігання
Детальніше