Субпродукти на вінницькому ринку які страви можна приготувати та скільки коштують

Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують

Вчора 15:59

М’ясо та риба — це основні продукти, які ми звикли обирати для приготування страв. Але на ринку можна знайти ще одну категорію товарів, які стають усе популярнішими серед покупців - це субпродукти.

Печінка, серце, нирки, шлунок та язик — справжні апетитні знахідки для гурманів.

ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК у рубриці "РинОк" розкаже, які саме субпродукти пропонують на одному із вінницьких ринків та, що з них готують вінничани.

Нагадаємо, м’ясні вироби — це щось, що є в кожному холодильнику. Ковбаса, шинка, сосиски — як правило, на будь-якому святі або вранці на бутерброді.

Embedded thumbnail for Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують

Читайте також

Вінниччина сподівається на гарний врожай озимини
Вінниччина сподівається на гарний врожай озимини
Детальніше
Парфумоване мило — що це таке, та чим відрізняється від звичайного
Парфумоване мило — що це таке, та чим відрізняється від звичайного
Детальніше
М’ясні делікатеси вінницького ринку автентичні рецепти та традиції від продавців
М’ясні делікатеси вінницького ринку: автентичні рецепти та традиції від продавців
Детальніше
Хліб може подорожчати вже наприкінці березня, але не всі сорти
Хліб може подорожчати вже наприкінці березня, але не всі сорти
Детальніше
Як обрати найсмачнішу сметану на ринку вінничани діляться сімейними рецептами
Як обрати найсмачнішу сметану на ринку: вінничани діляться сімейними рецептами
Детальніше
Помело - корисні властивості та поради з вибору цього екзотичного фрукту
Помело - корисні властивості та поради з вибору цього екзотичного фрукту
Детальніше