Субпродукти на вінницькому ринку які страви можна приготувати та скільки коштують

Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують

15:59 11.03.2025

М’ясо та риба — це основні продукти, які ми звикли обирати для приготування страв. Але на ринку можна знайти ще одну категорію товарів, які стають усе популярнішими серед покупців - це субпродукти.

Печінка, серце, нирки, шлунок та язик — справжні апетитні знахідки для гурманів.

ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК у рубриці "РинОк" розкаже, які саме субпродукти пропонують на одному із вінницьких ринків та, що з них готують вінничани.

Нагадаємо, м’ясні вироби — це щось, що є в кожному холодильнику. Ковбаса, шинка, сосиски — як правило, на будь-якому святі або вранці на бутерброді.

Embedded thumbnail for Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують
річниця перемоги

Читайте також

Вінницький постачальник деревини відшкодував до бюджету 4,5 млн грн
Вінницький постачальник деревини відшкодував до бюджету 4,5 млн грн
Детальніше
Коли з’явиться картопля на вінницьких ринках
Коли з’явиться молода картопля на вінницьких ринках
Детальніше
Для вінницьких майстрів крафтових виробів провели тренінг про продажі на маркетплейсах
Для вінницьких майстрів крафтових виробів провели тренінг про продажі на маркетплейсах
Детальніше
Свинина на вінницькому ринку як швидко і вигідно вибрати найсмачнішу
Свинина на вінницькому ринку: як швидко і вигідно вибрати найсмачнішу
Детальніше
У Вінниці відбудеться тренінг для майстрів крафтових виробів
У Вінниці відбудеться тренінг для майстрів крафтових виробів
Детальніше
Ціни на овочі у Вінниці — скільки господиням коштуватиме весняний салат
Ціни на овочі у Вінниці — скільки господиням коштуватиме весняний салат
Детальніше