Субпродукти на вінницькому ринку які страви можна приготувати та скільки коштують

Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують

15:59 11.03.2025

М’ясо та риба — це основні продукти, які ми звикли обирати для приготування страв. Але на ринку можна знайти ще одну категорію товарів, які стають усе популярнішими серед покупців - це субпродукти.

Печінка, серце, нирки, шлунок та язик — справжні апетитні знахідки для гурманів.

ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК у рубриці "РинОк" розкаже, які саме субпродукти пропонують на одному із вінницьких ринків та, що з них готують вінничани.

Нагадаємо, м’ясні вироби — це щось, що є в кожному холодильнику. Ковбаса, шинка, сосиски — як правило, на будь-якому святі або вранці на бутерброді.

Embedded thumbnail for Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують

Читайте також

На Вінниччині працює козина екоферма, де виготовляють крафтові продукти
На Вінниччині працює козина екоферма, де виготовляють крафтові продукти
Детальніше
В Якушинецькій та Погребищенській громадах горіли зерносушарки
В Якушинецькій та Погребищенській громадах горіли зерносушарки
Детальніше
Вінницькі аграрії вже зібрали близько 80% пізніх культур, триває молотьба кукурудзи
Вінницькі аграрії вже зібрали близько 80% пізніх культур, триває молотьба кукурудзи
Детальніше
Сезон яблук на ринках у Вінниці скільки коштують та які сорти популярні
Сезон яблук на ринках у Вінниці: скільки коштують та які сорти популярні
Детальніше
На Вінниччині фермери отримають пільговий кредит на розвиток
На Вінниччині фермери отримають пільговий кредит на розвиток
Детальніше
Цибуля на вінницькому ринку актуальні ціни, як правильно обрати та як зберігати
Цибуля на вінницькому ринку: актуальні ціни, як правильно обрати та як зберігати
Детальніше