Субпродукти на вінницькому ринку які страви можна приготувати та скільки коштують

Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують

15:59 11.03.2025

М’ясо та риба — це основні продукти, які ми звикли обирати для приготування страв. Але на ринку можна знайти ще одну категорію товарів, які стають усе популярнішими серед покупців - це субпродукти.

Печінка, серце, нирки, шлунок та язик — справжні апетитні знахідки для гурманів.

ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК у рубриці "РинОк" розкаже, які саме субпродукти пропонують на одному із вінницьких ринків та, що з них готують вінничани.

Нагадаємо, м’ясні вироби — це щось, що є в кожному холодильнику. Ковбаса, шинка, сосиски — як правило, на будь-якому святі або вранці на бутерброді.

Embedded thumbnail for Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують

Читайте також

Аграрії Вінниччини намолотили понад 2,4 млн тонн зерна
Аграрії Вінниччини намолотили понад 2,4 млн тонн зерна
Детальніше
Болгарський перець на вінницькому ринку як обрати найкращий до вашого столу
Болгарський перець на вінницькому ринку: як обрати найкращий до вашого столу
Детальніше
Регіональний сільськогосподарський ярмарок Вінницької громади з 4 жовтня - у Щітках
Регіональний сільськогосподарський ярмарок Вінницької громади з 4 жовтня - у Щітках
Детальніше
На полях Вінниччини триває збір пізніх зернових культур
На полях Вінниччини триває збір пізніх зернових культур
Детальніше
У Вінниці триває дводенний Регіональний сільськогосподарський ярмарок
У Вінниці влаштували дводенний Регіональний сільськогосподарський ярмарок
Детальніше
Міський догляд за волоссям. Як обрати шампунь, який працює щодня
Міський догляд за волоссям. Як обрати шампунь, який працює щодня
Детальніше