Субпродукти на вінницькому ринку які страви можна приготувати та скільки коштують

Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують

15:59 11.03.2025

М’ясо та риба — це основні продукти, які ми звикли обирати для приготування страв. Але на ринку можна знайти ще одну категорію товарів, які стають усе популярнішими серед покупців - це субпродукти.

Печінка, серце, нирки, шлунок та язик — справжні апетитні знахідки для гурманів.

ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК у рубриці "РинОк" розкаже, які саме субпродукти пропонують на одному із вінницьких ринків та, що з них готують вінничани.

Нагадаємо, м’ясні вироби — це щось, що є в кожному холодильнику. Ковбаса, шинка, сосиски — як правило, на будь-якому святі або вранці на бутерброді.

Embedded thumbnail for Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують

Читайте також

На Вінниччині зібрали вже 80% площ ранніх зернових та зернобобових культур
На Вінниччині зібрали вже 80% площ ранніх зернових та зернобобових культур
Детальніше
Сезон у розпалі в господарстві поблизу Вінниці цьогоріч вродило близько 40 тонн кавунів
Сезон у розпалі: в господарстві поблизу Вінниці цьогоріч вродило близько 40 тонн кавунів
Детальніше
У Вінниці підтримують вразливі групи населення продуктовими наборами видали вже 6000
У Вінниці підтримують вразливі групи населення продуктовими наборами: видали вже 6000
Детальніше
Незвичні сорти дині чим дивує вінницький ринок цього літа
Незвичні сорти дині: чим дивує вінницький ринок цього літа
Детальніше
У Вінниці впровадять новий інструмент фінансової підтримки тваринників
У Вінниці впровадять новий інструмент фінансової підтримки тваринників
Детальніше
1,3 мільйона тонн зерна намолотили вінницькі аграрії
1,3 мільйона тонн зерна намолотили вінницькі аграрії
Детальніше