Субпродукти на вінницькому ринку які страви можна приготувати та скільки коштують

Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують

15:59 11.03.2025

М’ясо та риба — це основні продукти, які ми звикли обирати для приготування страв. Але на ринку можна знайти ще одну категорію товарів, які стають усе популярнішими серед покупців - це субпродукти.

Печінка, серце, нирки, шлунок та язик — справжні апетитні знахідки для гурманів.

ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК у рубриці "РинОк" розкаже, які саме субпродукти пропонують на одному із вінницьких ринків та, що з них готують вінничани.

Нагадаємо, м’ясні вироби — це щось, що є в кожному холодильнику. Ковбаса, шинка, сосиски — як правило, на будь-якому святі або вранці на бутерброді.

Embedded thumbnail for Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують

Читайте також

На Вінниччині вже понад 300 тисяч гектарів землі засіяли озимими зерновими
На Вінниччині вже понад 300 тисяч гектарів землі засіяли озимими зерновими
Детальніше
Вінницькі аграрії увійшли до трійки лідерів з валового збору зернових
Вінницькі аграрії увійшли до трійки лідерів з валового збору зернових
Детальніше
Вінничан попереджають про небезпечні для здоров'я чашки китайського виробництва
Українців попереджають про небезпечні для здоров'я чашки китайського виробництва
Детальніше
Як вибрати стиглий гранат актуальні ціни та нові види на ринках Вінниці
Як вибрати стиглий гранат: актуальні ціни та нові види на ринках Вінниці
Детальніше
На Вінниччині стартував сезон продажу новорічних ялинок ціни - від 150 грн
На Вінниччині стартував сезон продажу новорічних ялинок: ціни - від 150 грн
Детальніше
Вінницькі аграрії намолотили 4,8 млн тонн зерна
Вінницькі аграрії намолотили 4,8 млн тонн зерна
Детальніше