Вінничанка здивувала суддів «МастерШеф» унікальними кондитерськими виробами

Вінничанка здивувала суддів «МастерШеф» унікальними кондитерськими виробами

12:47 28.08.2023

Вінничанка Вікторія Науменко здивувала суддів кулінарного цьогорічного телевізійного проєкту «МастерШеф» унікальними кондитерськими виробами.

Днями відбулася довгоочікувана прем’єра 12 сезону кулінарного проєкту «МастерШеф». Цієї осені на головній кухні країни кулінари-аматори доводитимуть, що завдяки силі мрії можливо все! На кастинг завітали учасники, чий кулінарний талант допоміг їм вижити в окупації. Крім того, для декого кухня — місце віри, що вони на правильному шляху. 

Вінничанка здивувала суддів «МастерШеф» унікальними кондитерськими виробами

Серед тих, хто отримав білі фартухи у 1 випуску цьогорічного проєкту «МастерШеф» - вінничанка Вікторія Науменко.

Вікторія державна службовиця, яка обожнює готувати. Суддям приготувала японський бісквіт з кокосовим молоком, чорничним гелем з лаймом.

Маминою вірою в мене я стою на порозі здійснення бажаного, — написала вінничанка в Instagram. - Сьогодні один з найвизначніших днів у моєму житті! Зібравши усю волю в кулак, скомлектувавши усі свої знання та навички я стою на заповітній кухні “МастерШеф”. Цей день дуже тривожний, дуже щасливий для мене. Скажу одне - ніколи не покидайте мріяти!

За словами самої героїні шоу, її історія досить незвична.

Вона почалась після народження мого молодшого сина, коли мама сказала: «Давай печи! Адже це найліпше, що ти любиш своїм серцем, - Так, мама мене знає найкраще!», - пригадує вінничанка.

І поступово, день за днем вона вчилась нового, відкривши для себе двері у кондитерське мистецтво. 

Пам’ятаю той день, коли зайшла на сайт де продають різні інгредієнти та девайси, я чесно там загубилась, бо нічого не знала і розуміла, що потрібно колосальні кошти, яких в мене на той час не було… цей вибір був дуже складним, я купила все необхідне, як мені здалось в ті секунди пізніше 50% з того мені не пасувало… і зробила свій перший торт на замовлення! - додає дівчина.

Сьогодні вона з гордістю може називати себе єдиним в Україні Aroma-шефом. Адже минулого року запатентувала ідею використання ефірних олій в кондитерській справі.

Вінничанка здивувала суддів «МастерШеф» унікальними кондитерськими виробами

Нагадаємо, переможець цьогорічного МастерШефу Артем Кабулахін розповів про осучаснення кулінарних традицій та про те, як набував кулінарський досвід у Вінниці. Кожен сезон проєкту МастерШеф на телеканалі СТБ відкриває нові кулінарні таланти України. 

Читайте також

Увага! Телеканал ВІТА змінив час виходу в ефір деяких програм
Детальніше
Вінниця отримала свій іменний торт з унікальним смаком
Детальніше
Окупанти завдали удару по Харківській телевежі
Детальніше
У Вінниці працівниця харчоблока “потрапила у пастку” міксера
Детальніше
Вінницькі студенти вчилися готувати традиційні для Вінниччини борщі: з вишнею та грибами
Детальніше
У Вінниці діти, яких виховують опікуни та піклувальники, завітали у «Шалену лабораторію»
Детальніше