У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024

У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024

17:22 24.04.2024

У Вінницькій міській територіальній громаді завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 рр. Змагання проходили за коловою системою, участь у них взяли 14 команд. Чемпіонат провели під егідою комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради та обласної федерації волейболу.

Як зазначили у міському спорткомітеті, учасники чемпіонату міста з волейболу були різного віку: це і школярі й ветерани. Тривали спортивні баталії майже три місяці. Головним суддею змагань був Володимир Собченко.

У підсумку у трійці лідерів такі команди:

  • 1 місце – «Вінницькі Соколи»
  • 2 місце – «Промавтоматика»
  • 3 місце – обласна ДЮСШ з волейболу

Команда-переможець та команди-призери змагань отримали грамоти, медалі та кубки від комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради. Також кращих волейболістів відзначили у трьох номінаціях. Так титул кращого різностороннього гравця у номінації «ліберо» отримав Юрій Юрчак – вихованець обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Кращим нападником визнано Руслана Галюка з команди «Промавтоматика». Кращим зв’язуючим став Олександр Тарасов із «Вінницьких Соколів». А ще одного представника цієї команди – Іллю Корнієнка – відзначили як найбільш результативного гравця.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський зазначив, що розвиток спорту є важливим для нашої громади.

Маємо розуміти, що сьогодні вкрай важливо підтримувати психологічний стан населення. А спорт в такому випадку – найкращі ліки, – підкреслює Сергій Краєвський.

Нагадаємо, вихованець Жмеринської дитячо-юнацької спортивної школи, учень Жмеринського ліцею №6 Станіслав Стахов став чемпіоном України з волейболу. Команда Хмельниччини у фінальній грі здобула впевнену перемогу та звання абсолютних чемпіонів перемігши суперників з рахунком 2:0.

Читайте також

Юні жмеринчани стали бронзовими призерами всеукраїнського турніру з футболу
Детальніше
"Чайка" з Київщини та вінницька "Нива" зіграли у "суху" нічию
Детальніше
У Вінниці відбулось нагородження призерів Відкритого чемпіонату громади з футзалу
Детальніше
У Вінниці відбувся забіг до 10-річчя започаткування Цивільно-військового співробітництва у ЗСУ
Детальніше
Жмеринчани представлятимуть Україну на Чемпіонаті Світу з кікбоксингу
Детальніше
Двоє гравців вінницької "Ниви" - у збірній 26 туру Другої ліги
Детальніше