У Вінниці відбулась церемонія нагородження юних футболістів за результатами чемпіонату громади

У Вінниці відбулась церемонія нагородження юних футболістів за результатами чемпіонату громади

Вчора 19:48

У Вінниці відбулося урочисте нагородження юних футболістів, які взяли участь у чемпіонаті Вінницької міської територіальної громади. У перебігу турніру змагались команди юнаків та дівчат з 2009 по 2018 роки народження,  які продемонстрували відмінну гру, силу волі та прагнення до перемоги.

На урочистій церемонії переможці отримали заслужені нагороди: команди були відзначені кубками, комплектами футбольних м’ячів та спортивного одягу для нових звершень на полі. Кожен гравець також отримав пам’ятну медаль, яка символізує не лише його спортивні досягнення, а й командний дух, який панував упродовж усіх змагальних днів. За вагомий внесок у розвиток футбольних талантів відзнаки отримали і їхні тренери.

Ми пишаємося нашими спортсменами, їхніми здобутками та величезним потенціалом. Спорт – це не тільки перемоги, а й можливість виховувати характер, силу духу та здатність працювати в команді. Вінниця завжди підтримує такі ініціативи, – зазначив голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Змагання серед юнаків та дівчат тривали впродовж весни та літа, а участь у них взяли понад 130 команд.

Збільшення кількості команд – результат нашої наполегливої роботи. Раніше участь у чемпіонаті брали 70 команд, а нині – понад 130. Ми дякуємо нашим Збройним Сила України за можливість розвивати цей вид спорту у Вінницькій громаді, – говорить голова Вінницької міської асоціації футболу Юрій Максименко.

10-річний Роман Коробко, який грає в команді «Нива», отримав нагороду як найкращий захисник чемпіонату. Хлопець поділився своїми враженнями від змагань та планами на майбутнє.

Займаюся футболом уже понад 6 років і мрію стати професійним гравцем. Цей чемпіон був дуже складним, у нас були сильні суперники, але ми завжди підтримували один одного і боролися до кінця. Завдячуємо нашому тренеру та командному духу, - каже хлопець.

Чемпіонати Вінницької міської територіальної громади відбуваються за підтримки міського голови Сергія Моргунова та Вінницької міської ради.

Нагадаємо, вихованці вінницької футбольної школи тріумфально виступили на одному з найпрестижніших дитячих турнірів в Україні "Leo Cup". Загалом учасниками змагань стали 48 команд.

Читайте також

Повернулися додому з чемпіонським кубком та вже готуються до наступних змагань
Детальніше
Хто з молоді навчатиметься в мистецьких школах Вінниці безкоштовно
Детальніше
У Вінниці започаткували проєкт, який популяризує знання про сексуальне здоров'я
Детальніше
Патрульні повернули вінничанці загубленого сина
Детальніше
Найсильніша команда світу: збірна України з таїландського боксу зайняла перше місце в чемпіонаті
Детальніше
Школи вінницької громади підготували подарунки до Дня Захисників і Захисниць
Детальніше