Пані золотого віку з Вінницького терцентру перемогли на чемпіонаті з чирлідингу

Пані золотого віку з Вінницького терцентру перемогли на чемпіонаті з чирлідингу

12:30 20.05.2024

19 травня у Вінниці відбувся Відкритий Чемпіонат області з чирлідингу. У ньому взяли участь 105 команд у різних вікових категоріях, зокрема, і команда Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування «Golden age 60+». Танцівниці золотого віку посіли почесне перше місце у своїй категорії.

Відвідувачі нашого Терцентру активні й у творчості, і у спорті, і в патріотичній діяльності. Ми пишаємося тим, що заклад відвідують такі ініціативні підопічні, які не збираються зупинятися на досягнутому ні в 60, ні в 80 років. Вітаємо команду «Golden age 60+» з перемогою! – зазначила директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Команда Терцентру «Golden age 60+» складається з 16 танцівниць. Найстаршій з них – 75 років. Середній вік учасниць команди – 68,5 років.

Тренує команду майстер спорту міжнародного класу, президентка федерації вінницького чирлідингу Яна Вихованець. За її словами, до виступу учасниці готувалися декілька місяців. За цей час встигли опанувати основні рухи, відточили синхронність та відчуття ритму. Результати не змусили себе чекати – і чирлідерки Терцентру вибороли золото у своїй категорії на чемпіонаті.

Пані золотого віку з Вінницького терцентру перемогли на чемпіонаті з чирлідингу

Слід зазначити, це вже не перша перемога команди «Golden age 60+». Золото вони здобули також у грудні 2023 року на змаганнях у Львові.

Як записатись на гуртки

Щоб стати відвідувачем Терцентру та мати можливість потрапити на різноманітні гуртки для людей поважного віку, звертайтесь:

  • за номером телефону: (0432) 67 05 90,
  • за адресою: Вінниця, вул. Соборна, 50.

Нагадаємо, команда з чирлідингу 60+ Вінницького територіального центру соціального обслуговування стала золотим призером змагань у Львові та отримала «Кубок України 2023». Спортсменки Вінницького терцентру ретельно та плідно готувались до виступу впродовж 3 місяців і підкорили серця глядачів своєю активністю та позитивом.

Читайте також

У центрі Вінниці замайорів прапор на честь літньої Олімпіади – 2024
Детальніше
Шість медалей здобули вінничани у Словаччині на турнірі зі спортивного радіоорієнтування
Детальніше
Із футбольним клубом «Нива» (Вінниця) уклали контракти ще сім футболістів
Детальніше
Як вінницькі тренери організовують дитяче дозвілля у таборі «ЯМаріуполь.Родина»
Детальніше
У Вінниці рятувальники змагалися за звання "Кращого начальника караулу"
Детальніше
У Вінниці привітали зі 100-річчям Ольгу Півторак, яка має 23 онуки та 63 правнуки
Детальніше