«Нива» (Вінниця) пропустила два голи й програла «Колосу-2»

«Нива» (Вінниця) пропустила два голи й програла «Колосу-2»

09:47 01.09.2024

Футбольний клуб «Нива» (Вінниця) пропустив два голи у доданий час і програв супернику - «Колосу-2».

Про це інформує пресслужба ФК “Нива”.

У гарному настрої підходили до цього протистояння господарі поля із «Колоса-2» (Ковалівка, Київська область), адже вони два попередні матчі виграли. А ось наш колектив у минулому турі поступився «Олександрії-2» і, до того ж втратив свою головну зірку. Артур Загорулько – найкращий бомбардир двох останніх сезонів Другої ліги – пропускав цей матч через дискваліфікацію, — йдеться у повідомленні.

З перших хвилин було багато боротьби, відчувалися суттєві проблеми з просуванням м’яча вперед в обох команд. Занадто багато сумбуру було, а ось конструктиву бракувало. На 27-й хвилині шикарну можливість відкрити рахунок втратив «колос овець» Олексій Бриженко, який з декількох метрів не зміг переграти Захарчука. Також голкіпер «Ниви» парирував удар Хруля.

«Нива» (Вінниця) пропустила два голи й програла «Колосу-2»

На жаль, у першій половині зустрічі темп матчу був досить повільним. Вже ближче до перерви гості могли відкривати рахунок. Кобцов з меж штрафної пробивав через себе, але блискуче зіграв Міхєєв. Перший тайм завершився без голів.

На початку другого тайму характер гри не змінився. Було багато позиційної боротьби, в якій складно було комусь віддати перевагу. В середині другої половини зустрічі активізувалися господарі, але до гольових моментів справа не доходила.

«Нива» (Вінниця) пропустила два голи й програла «Колосу-2»

Гості витримали натиск суперників і змогли навіть відкрити рахунок. Після передачі Юрченка майстерно у кут воріт пробив Артур Петленко – 0:1. Шансів у Міхєєва у цьому епізоді не було. Проте кінцівка матчу, як виявилося, підготувала справжню драму.

На 90+4 хвилині господарі поля зрівняли рахунок. Дмитро Березка з-за меж карного майданчика потужно пробив у ближній кут – 1:1. Через дві хвилини Любко подав з кутового і Артем Недоля з декількох метрів розстріляв ворота – 2:1.

Нагадаємо, на матч третього туру чемпіонату України з футболу (Друга ліга) вперше були допущені вболівальники. І вони проявляли активність, особливо група «Зелено-біла сім’я, що на Бугом». 

Читайте також

У Вінниці відбулась прем'єра довгоочікуваного документального фільму "Атлети війни"
Детальніше
Вінницьку молодь запрошують на відкритий шаховий турнір
Детальніше
Переможцем шахового турніру “Кубок Метра 2024” став юний вінничанин
Детальніше
Рятувальники Вінниччини продемонстрували свою витривалість та вміння під час пожежного кросфіту
Детальніше
У Вінниці для активної молоді влаштували турнір з волейболу
Детальніше
Вінницькі акробати завоювали «бронзу» на Чемпіонаті світу
Детальніше