Футбольний клуб «Нива» (Вінниця) у чемпіонаті країни поступився «Олександрії»-2

Футбольний клуб «Нива» (Вінниця) у чемпіонаті країни поступився «Олександрії»-2

09:03 26.08.2024

На матч третього туру чемпіонату України з футболу (Друга ліга) вперше були допущені вболівальники. І вони проявляли активність, особливо група «Зелено-біла сім’я, що на Бугом». До неї влилися і юні ультрас. Адже значна частина їх дорослих однодумців наразі воює, а деякі вже загинули на війні.

Про це інформує пресслужба ФК “Нива”.

Обидві команди на старті сезону набрали по чотири очка: вінничани зіграли внічию з ФК Тростянець (0:0 вдома) та мінімально обіграли на виїзді Ворсклу-2, а Олександрія-2 після перемоги в Горішніх Плавнях (2:1) розійшлася миром із Локомотивом, - йдеться у повідомленні.

Вже на початку матчу Жадан і Кобзар перевірили оборону вінничан. Захарчук, який не пропускав цього сезону м’ячів, вступав у гру й діяв спокійно та розважливо. Господарям вдавалися атаки за участі Чигура та Петленка, проте на Загорулька передачі дуже рідко проходили.

Видно, що дворазового найкращого бомбардира Другої ліги гості закривали з особливою обережністю. Лише раз Загорулько вийшов з-під опіки. Але ані йому, ані Петленку не вдалося забити, та ще й у гострій атаці зафіксували офсайд.

Футбольний клуб «Нива» (Вінниця) у чемпіонаті країни поступився «Олександрії»-2

Що ж стосується олександрійців, то Лебедєв перед перервою здалеку ледве не влучив у дев’ятку, проте в цілому провідні гравці команди були такими ж перекритими, як Загорулько – біля протилежних воріт. Нулівка після першого тайму не суперечила перебігу подій на штучному полі клубної бази.

Після серії замін ФК Олександрія-2 повела в рахунку відразу ж після перерви. Баденко запустив передачу вздовж правого флангу, Галоян доставив м’яча в центр, і там Петрик переправив м’яча в ворота – 0:1. Вперше за 461 хвилину, за підрахунками вінницьких істориків футболу, пропустив Захарчук. В новому сезоні він ще не пропускав.

Не сказати, що не було шансів забити в Ниви. Були. При цьому Олександрія-2 старанно грала по рахунку й довела гру до перемоги. Тим більше на кінцівку матчу вінничани залишилися без свого лідера. Загорулько, щойно влучивши в поперечину, дістався на підбирання, проте впав у боротьбі з суперником. Що там було? Фол чи симуляція? Арбітр схилився до останнього й дав на руки граючому президенту другу жовту й червону картку, - йдеться у повідомленні пресслужби.

Більшість у кінцівці реалізував Петрик. Гості перехопили м’яча, пішла швидка контратака й успішний «джокер» гостей реалізував вихід на воротаря – 0:2.

Ось так Нива вперше в новому сезоні зазнала поразки в чемпіонаті. А ФК Олександрія-2 продовжує вигравати на виїзді. «Двієчки» – гідні новачки чемпіонату.

Нагадаємо, у Полтаві футбольна команда «Нива» (Вінниця) здобула першу перемогу в цьому сезоні. Про це інформує пресслужба ФК “Нива”.

Читайте також

Вінницьку молодь запрошують на відкритий шаховий турнір
Детальніше
Переможцем шахового турніру “Кубок Метра 2024” став юний вінничанин
Детальніше
Рятувальники Вінниччини продемонстрували свою витривалість та вміння під час пожежного кросфіту
Детальніше
У Вінниці для активної молоді влаштували турнір з волейболу
Детальніше
Вінницькі акробати завоювали «бронзу» на Чемпіонаті світу
Детальніше
«Нива» (Вінниця) програла черговий матч Другої ліги - на цей раз поступилася «Чайці»
Детальніше