У Полтаві «Нива» (Вінниця) здобула першу перемогу в сезоні

У Полтаві «Нива» (Вінниця) здобула першу перемогу в сезоні

22:50 17.08.2024

У Полтаві футбольна команда «Нива» (Вінниця) здобула першу перемогу в цьому сезоні.

Про це 17 серпня інформує пресслужба ФК “Нива”.

Родзинка матчу «Ворскли-2» і «Ниви» – цікаве тренерське протистояння. Наставник гостей – 63-річний Юрій Ярошенко – є найдосвідченішим головним тренером у поточному сезоні. Йому протистояла Ія Андрущак – перша головна тренерка чоловічих дорослих футбольних професіональних команд за всю історію України, - йдеться у повідомленні.

«Ворскла-2» під її керівництвом із перемоги стартувала в Другій лізі, здолавши на виїзді столичний «Локомотив» (3:2 на полі суперника). Стосовно вінничан, то на старті «Нива» зіграла внічию з «Тростянцем» – 0:0.

На початку зустрічі гості високо пресингували і тим самим не давали полтавчанам спокійно виходити із захисту в атаку. Проте саме господарі поля могли відкривати рахунок. Удар Островського парирував Роман Захарчук.

Темп матчу був досить повільним. Варто віддати належне підопічним Андрущак, які не боялися грати першим номером. Але, хоча моменти були в обох команд, але реалізувати їх не змогли – на перерву команди пішли без голів.

На початку другого тайму небезпечно зі штрафного пробивав граючий президент «Ниви» Артур Загорулько, але переграти голкіпера не зміг. Боротьби вистачало, а ось акцентованих атак було замало. Тренерські штаби обох команд намагалися замінами освіжити гру. Проте, моментів від цього у нашому матчі не стало більше. Наприкінці зустрічі нарешті дочекалися моменту, але Прус не зміг переграти Захарчука.

У Полтаві «Нива» (Вінниця) здобула першу перемогу в сезоні

На 87-й хвилині наші футболісти все ж забили. Артур Петленко подав, а Іван Рябий головою переправив м’яч у сітку – 0:1. Заміна Юрія Ярошенка спрацювала.

Після цього пролунав сигнал повітряної тривоги і матч був призупинений. Після відновлення гри відігратися полтавчани не змогли. Таким чином, вінницький колектив набирає важливі три очки.

Нагадаємо, відбувся перший попередній раунд Кубка України з футболу. Вінницька «Нива» в гостях грала проти ФК «Куликів» (Львівська область). 

Читайте також

У Вінниці відбулась прем'єра довгоочікуваного документального фільму "Атлети війни"
Детальніше
Вінницьку молодь запрошують на відкритий шаховий турнір
Детальніше
Переможцем шахового турніру “Кубок Метра 2024” став юний вінничанин
Детальніше
Рятувальники Вінниччини продемонстрували свою витривалість та вміння під час пожежного кросфіту
Детальніше
У Вінниці для активної молоді влаштували турнір з волейболу
Детальніше
Вінницькі акробати завоювали «бронзу» на Чемпіонаті світу
Детальніше