Двоє гравців вінницької Ниви - у збірній 26 туру Другої ліги

Двоє гравців вінницької "Ниви" - у збірній 26 туру Другої ліги

16:46 30.04.2024

Sport Arena назвала символічну збірну чергового туру Другої ліги сезону 2023/24. У ній - двоє гравців вінницької футбольної команди "Нива".

Про це 30 квітня повідомили у пресслужбі клубу.

Правий захисник - Євген Меженський

Була певна турбота стосовно позиції правого захисника, тому що вихованець Шахтаря Грачов - основний на цьому місці в поточному сезоні - пропускав тур через перебір карток. Але універсал Меженський гідно закрив проблемну точку на полі й старанно відіграв проти Кременя-2. Зокрема, в активі Євгена передголова передача в другій результативній комбінації та низка потенційно гострих пасів, подач і прострілів.

Центральний захисник - Борис Лотоцький

Лотоцький відкрив рахунок і міг забивати ще, проявивши похвальну швидкість орієнтування в чужому карному майданчику під час стандартів. Це, між іншим, уже історичне досягнення - адже на новій клубній базі Нива грала вперше в Другій лізі. Проте Бориса варто похвалити й за непоступливість у захисті, де вони з Мельником спершу категорично не встигали за активним Баріновим, а в підсумку зуміли розірвати комбінаційні зв’язки кременчужан і допомогли вінничанам здобути "суху" перемогу.

Нагадаємо, вінницька "Нива" переграла "Кремінь-2" (Кременчук) - 2:0. Вінничани не могли виграти ще з листопада (в чотирьох останніх турах -  три нічиї та ось недавня поразка від Локомотива в столиці). Що вже говорити про "Кремінь-2" - це остання команда на всі ліги чемпіонату України 2023/24, яка не вигравала в поточному сезоні. Востаннє "двієчка" першолігового клубу з Полтавщини брала три очки за матч ще в вересні 2022-го (обігравши 3:0 "Рубікон", який наказав довго жити ще під час минулого сезону).

Читайте також

Олександр Усик після перемоги над Ф'юрі очолив рейтинг найкращих боксерів світу
Детальніше
У Вінниці відбувся чемпіонат України з шахів серед юнаків та дівчат до 8 років
Детальніше
Пані золотого віку з Вінницького терцентру перемогли на чемпіонаті з чирлідингу
Детальніше
У Вороновиці запланували шаховий Кубок області “На козацькому шляху”
Детальніше
Футбольна команда “Нива” (Вінниця) в гостях розгромила “Реал Фарму”
Детальніше
Усик проти Ф'юрі - битва за історичну велич
Детальніше