Яйце Бенедикт – ресторанний сніданок у вас вдома | Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука

Embedded thumbnail for Яйце Бенедикт – ресторанний сніданок у вас вдома | Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму

Хочете приготувати справжнє яйце Бенедикт, як у найкращих закладах? У цьому відео наші шеф-кухарі покажуть простий покроковий рецепт: ніжне яйце пашот, повітряний голландський соус і хрусткий тост.

Це ідеальний варіант для сніданку чи бранчу, тож готуйте разом із нами!

Інгредієнти:

  • Булочка - 1 шт.
  • Бекон - 2 смужки
  • Яйце - 1 шт.

Соус голландський:

  • Вершкове масло - 150 г
  • Жовток - 2 шт.
  • Оцет - 3 мл

Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.         
         
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu

Інші випуски програми

Embedded thumbnail for Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-17
Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-12
Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-10
Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-05
Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо курагу в шоколаді за лічені хвилини | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-03
Готуємо курагу в шоколаді за лічені хвилини | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Паста з соусом альфредо | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-29
Паста з соусом альфредо | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Як приготувати персиковий фламбе? | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-27
Як приготувати персиковий фламбе? | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Бутерброд зі шпротами та кислим огірком | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-22
Бутерброд зі шпротами та кислим огірком | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Ніжна паста у сирному соусі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-20
Ніжна паста у сирному соусі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука