Брускети тартар - вишукана закуска ресторанного рівня | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Любите прості, але ефектні страви? Тоді брускети тартар саме те, що вразить із першого шматочка.
Вікторія та Роман показують, як зі звичайного хліба й кількох інгредієнтів зробити закуску ресторанного рівня. Елегантно, швидко і дуже смачно! Повторіть рецепт і створіть свою маленьку кулінарну магію вдома.
Інгредієнти:
- Вершкове масло ТМ "Галичина" - 50 г
- Салямі сирокопчена - 100 г
- Огірок корнішон - 2 шт
- Американська гірчиця - 30 г
- Сир пармезан - 10 г
- Цибуля фіолетова - 30 г
- Каперси - 10 г
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu









