Янтик — соковитий кримськотатарський чебурек. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Приготуйте традиційний кримськотатарський янтик — смачний варіант чебурека, обсмаженого без олії. Наші кулінари покажуть, як зробити тонке тісто, ніжну начинку і правильно посмажити янтик на сухій сковороді.
Ідеально для сімейного обіду або перекусу! Дивіться до кінця, щоб не пропустити всі секрети приготування.
Інгредієнти:
Для тіста:
- Борошно – 250 г
- Вода – 5-8 ст. л
- Сіль за смаком
- Цукор за смаком
Для начинки:
- Кисломолочний сир – 150 г
- Зелень – 30 г
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
- Цукор за смаком
- Вершкове масло для змащування
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu