Вівсянка на рослинному молоці з бананом фламбе. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Забудьте про нудну вівсянку! Спробуйте ніжну кашу на рослинному молоці з карамелізованим бананом фламбе. Легка, кремова текстура, аромат карамелізованого банана та солодка нотка.
Це ідеальне поєднання для тих, хто цінує смак і користь. Готується швидко, а результат — страва, немов у ресторані. Обов'язково спробуйте!
Інгредієнти:
- Рослинне молоко - 100 мл
- Вівсянка - 50 г
- Цукор за смаком
- Сіль за смаком
- Банан - 1 шт.
- Алкоголь для фламбе
Партнером програми є Молочна компанія «Галичина» — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu