Три універсальні соуси: майонез, тартар і дзадзикі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука

Embedded thumbnail for Три універсальні соуси: майонез, тартар і дзадзикі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму

У рубриці "Смачного" Роман Нестерчук та Вікторія Науменко діляться секретами приготування одразу трьох універсальних соусів.

Ніжний домашній майонез стане ідеальною основою для багатьох страв. Класичний тартар додасть пікантності рибі чи м’ясу. А свіжий грецький дзадзикі з огірком та йогуртом чудово пасує до овочів і гарячих закусок. Прості рецепти – смачний результат!

Інгредієнти для майонезу:

  • Яйце - 1 шт.
  • Гірчиця гостра - 30 г
  • Рослинна олія - 300 мл
  • Лимонний сік - 30 мл
  • Сіль за смаком
  • Цукор за смаком

Інгредієнти для тартару:

  • Майонез - 100 г
  • Огірки кислі - 50 г
  • Каперси - 50 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень - 30 г
  • Лимонний сік - 30 мл
  • Сіль за смаком
  • Цукор за смаком

Інгредієнти для дзадзикі:

  • Грецький йогурт - 200 г
  • Огірок - 100 г
  • Зелень - 30 г
  • Лимонний сік - 30 - мл
  • Сіль за смаком
  • Цукор за смаком

Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.

Інші випуски програми

Embedded thumbnail for Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-17
Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-12
Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-10
Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-05
Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо курагу в шоколаді за лічені хвилини | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-03
Готуємо курагу в шоколаді за лічені хвилини | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Паста з соусом альфредо | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-29
Паста з соусом альфредо | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Як приготувати персиковий фламбе? | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-27
Як приготувати персиковий фламбе? | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Бутерброд зі шпротами та кислим огірком | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-22
Бутерброд зі шпротами та кислим огірком | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Ніжна паста у сирному соусі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-20
Ніжна паста у сирному соусі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука