Тост з прошуто та вареним яйцем. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
У новому випуску рубрики "Смачного" простий рецепт неймовірно смачного тосту. Хліб із золотою скоринкою у чудовому поєднанні із прошуто та вареним яйцем.
Мінімум інгредієнтів, максимум насолоди! Наші кулінари порадять, який хліб краще вибрати, як вдало посмажити тост та зварити ідеальне яйце. Тож готуйте разом із нами, аби ваші сніданки були найсмачнішими!
Інгредієнти:
- Хліб – 1 скибка
- Прошуто – 50 г
- Листя салату – 3-4 листочки
- Масло вершкове – 50 г
- Яйце – 1 шт.
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu