Тост із паштетом з авокадо та смаженими печерицями — рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука

Embedded thumbnail for Тост із паштетом з авокадо та смаженими печерицями — рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму

Дует відомих кухарів показав ідеальний варіант для легкого сніданку або перекусу в ефірі ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК! 

Всього за кілька хвилин ви зможете приготувати ароматний тост із ніжним паштетом з авокадо, який чудово поєднується з соковитими смаженими печерицями. Додайте улюблені спеції для ще більш насиченого смаку. 

Інгредієнти:

  • Хліб 1-2 скибки
  • Печериці 50 грамів
  • Сіль на свій смак
  • Цукор 5 грамів
  • Соєвий соус 15 мл
  • Авокадо 1 шт.
  • Олія рослинна 30 мл

Інші випуски програми

Embedded thumbnail for Омлет у формі троянди — краса з простих інгредієнтів | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-12-04
Омлет у формі троянди — краса з простих інгредієнтів | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Легендарний салат "мімоза" | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-12-03
Легендарний салат "мімоза" | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо млинці з шоколадом | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-26
Готуємо млинці з шоколадом | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Пікантна сирна закуска за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-24
Пікантна сирна закуска за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Печена картопля з пармезаном за 15 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-19
Печена картопля з пармезаном за 15 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-17
Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-12
Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-10
Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-05
Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука