Спаржа у вершково-горіховому соусі з кропом. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука

Embedded thumbnail for Спаржа у вершково-горіховому соусі з кропом. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму

Ця страва поєднує у собі простоту та вишуканість. Свіжа та ніжна спаржа обсмажується до ідеальної текстури, а потім огортається оксамитовим вершковим соусом із волоським горіхом, який дарує страві особливу глибину смаку.

Легкий аромат свіжого кропу та ледь помітна пікантність створюють ідеальний баланс, а краплина лимонного соку додає свіжості. Ідеально підходить як гарнір до риби чи м’яса або як самостійна страва для легкої, але ситної вечері. Готуйте разом із нами!

Інгредієнти:

  • Спаржа – 1 пучок
  • Волоський горіх – 50 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Сіль за смаком
  • Цукор за смаком
  • Перець чилі за смаком
  • Лимонний сік – 5 мл

Інші випуски програми

Embedded thumbnail for Омлет у формі троянди — краса з простих інгредієнтів | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-12-04
Омлет у формі троянди — краса з простих інгредієнтів | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Легендарний салат "мімоза" | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-12-03
Легендарний салат "мімоза" | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо млинці з шоколадом | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-26
Готуємо млинці з шоколадом | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Пікантна сирна закуска за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-24
Пікантна сирна закуска за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Печена картопля з пармезаном за 15 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-19
Печена картопля з пармезаном за 15 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-17
Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-12
Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-10
Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-05
Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука