Рисовий млинець з тунцем та овочами. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Хочете спробувати щось нове? Приготуйте рисовий млинець з тунцем та овочами! Це швидкий, смачний та збалансований варіант сніданку.
Наші шеф-кухарі покажуть, як просто зробити тонкий млинець на основі рисового борошна, а також поділяться порадами щодо ідеального поєднання інгредієнтів. Тож дивіться новий випуск рубрики "Смачного" та готуйте разом із нами!
Інгредієнти:
- Рисове борошно - 50 г
- Яйце - 1 шт.
- Молоко - 50 мл
- Сіль за смаком
- Цукор за смаком
- Тунець - 50 г
- Листя салату - 3-4 листочки
- Огірок - 50 г
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu