Печена картопля з пармезаном за 15 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Вікторія та Роман цього разу приготували щось справді виняткове для вашого апетиту — пікантну печену картоплю з пармезаном та сметаною. Ніжна, ароматна, хрустка і неймовірно швидка у приготуванні.
Усього 15 хвилин, і на столі вже парує страва, яку точно захоче спробувати кожен у родині.
Інгредієнти:
- Картопля - 3 шт
- Вершкове масло ТМ "Галичина" - 100 г
- Пармезан - 100 г
- Гарнір за бажанням
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu









