Панакота з ряжанки - низькокалорійний десерт | Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Готуємо ніжну, корисну панакоту з ряжанки! Цей десерт не тільки смачний, а й чудово підходить для поціновувачів правильного харчування. Легка текстура, приємний вершково-шоколадний смак і мінімум калорій – ідеальний варіант для тих, хто слідкує за фігурою.
Готуйте разом із нами!
Інгредієнти:
- Ряжанка - 250 мл
- Кава заварна - 50 мл
- Цукор - 1 ст. л.
- Желатин - 3 г
- Какао для присипання
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu