Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука

Embedded thumbnail for Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму

У рубриці "Смачного" готуємо ніжний, ароматний і водночас вишуканий омлет із пармезаном. Простий набір інгредієнтів, але який результат!

Сир додає страві пікантності та неповторного смаку, від якого неможливо відмовитись. Такий сніданок не лише ситний, а й заряджає гарним настроєм на весь день.

Інгредієнти:

  • Курячі яйця - 4 шт
  • Пармезан - 30 г
  • Вершки 33% жирності ТМ "Галичина" - 100 г
  • Вершкове масло топлене ТМ "Галичина" - 50 г
  • Сіль, цукор, перець за смаком

Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів. 

Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjd

Інші випуски програми

Embedded thumbnail for Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-17
Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-10
Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-05
Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо курагу в шоколаді за лічені хвилини | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-03
Готуємо курагу в шоколаді за лічені хвилини | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Паста з соусом альфредо | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-29
Паста з соусом альфредо | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Як приготувати персиковий фламбе? | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-27
Як приготувати персиковий фламбе? | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Бутерброд зі шпротами та кислим огірком | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-22
Бутерброд зі шпротами та кислим огірком | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Ніжна паста у сирному соусі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-20
Ніжна паста у сирному соусі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Чорнослив з горіхами у вершках | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-10-16
Чорнослив з горіхами у вершках | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука