Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
У рубриці "Смачного" готуємо ніжний, ароматний і водночас вишуканий омлет із пармезаном. Простий набір інгредієнтів, але який результат!
Сир додає страві пікантності та неповторного смаку, від якого неможливо відмовитись. Такий сніданок не лише ситний, а й заряджає гарним настроєм на весь день.
Інгредієнти:
- Курячі яйця - 4 шт
- Пармезан - 30 г
- Вершки 33% жирності ТМ "Галичина" - 100 г
- Вершкове масло топлене ТМ "Галичина" - 50 г
- Сіль, цукор, перець за смаком
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjd









