Ніжне карпаччо з овочів з прованськими травами. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука

Embedded thumbnail for Ніжне карпаччо з овочів з прованськими травами. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму

Цей рецепт – справжнє свято кольорів і смаків. Тонко нарізані овочі поєднуються з ніжною кремовою ноткою, пікантними акцентами та ароматом прованських трав. Легка заправка підкреслює природну свіжість інгредієнтів, а витончена подача робить страву гідною ресторанного рівня.

Ідеально підходить для тих, хто цінує корисну, але вишукану їжу, та хоче здивувати гостей або потішити себе чимось особливим. Готується швидко, виглядає ефектно, смакує бездоганно.

Готуйте разом із нами!

Інгредієнти:

  • Томати – 100 г
  • Перець чилі – 30 г
  • Паштет з оливки – 100 г
  • Виноградна олія – 30 г
  • Кабачок – 50 г
  • Фіолетова цибуля – 30 г
  • Фета – 50 г
  • Прованські трави за смаком
  • Мікрогрін для подачі
  • Сіль за смаком
  • Цукор за смаком

Інші випуски програми

Embedded thumbnail for Омлет у формі троянди — краса з простих інгредієнтів | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-12-04
Омлет у формі троянди — краса з простих інгредієнтів | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Легендарний салат "мімоза" | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-12-03
Легендарний салат "мімоза" | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо млинці з шоколадом | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-26
Готуємо млинці з шоколадом | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Пікантна сирна закуска за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-24
Пікантна сирна закуска за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Печена картопля з пармезаном за 15 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-19
Печена картопля з пармезаном за 15 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-17
Цвітна капуста по-новому: готуємо незвичайний салат | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-12
Омлет з пармезаном: ситний сніданок за 5 хвилин | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-10
Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Embedded thumbnail for Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
2025-11-05
Готуємо кукурудзу: ніжну вершкову та гостру з чилі | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука