Молочна полента: по-італійськи, але з домашнім теплом| Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
У рубриці "Смачного" готуємо по-італійськи, але з домашнім теплом — молочну поленту. Вона нагадує улюблену кукурудзяну кашу, проте має більш ніжну текстуру й вершковий смак. Завдяки молоку, маслу та дрібці цукру полента виходить ароматною і тане в роті.
Ідеальний варіант для затишного сніданку або легкого десерту. Спробуйте з ягодами, варенням чи шоколадом — і відкрийте для себе смак справжньої насолоди!
Інгредієнти:
- Вода - 50 г
- Молоко - 100 мл
- Сметана - 50 г
- Крупа для поленти - 1 склянка
- Вершкове масло ТМ "Галичина" - 30 г
- Кисломолочний сир для подачі ТМ "Галичина"
- Кранч цибулі для подачі
- Сіль, цукор, перець - за смаком
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
- Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
- Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu









