Літній салат з полуницею та копченою моцарелою. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Цей салат – ідеальний варіант для спекотного дня: легкий, яскравий і з незвичним поєднанням смаків. Солодка полуниця, солоний хамон і аромат копченої моцарели створюють гармонію, яку варто спробувати.
Пікантності додає полуничний топінг – ідеальна деталь, яка обʼєднує все в один літній акорд. Тож дивіться новий випуск рубрики "Смачного" і готуйте разом із нами.
Інгредієнти:
- Полуниця – 100 г
- Хамон – 50 г
- Копчена моцарела – 100 г
- Мікс салату – 50 г
- Оливкова олія – 15 г
- Полуничний топінг – 15 г