Літній квасний холодний суп. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Цей суп – справжній порятунок у спеку. Легкий, свіжий, з кислинкою та ніжним смаком. Готується за хвилини, а смакує так, що хочеться ще.
У новому випуску рубрики "Смачного" наші кулінари покажуть, як швидко зробити ідеальну літню страву з квасу, айрану, овочів і кількох секретних інгредієнтів.
Обов’язково спробуй, адже це любов з першої ложки.
Інгредієнти:
- Білий квас – 0,5 л
- Айран – 0,5 л
- Редис – 200 г
- Огірок – 200 г
- Шинка – 200 г
- Кріп – 100 г
- Лайм – 100 г
- Сіль за смаком
- Перець за смаком