Легендарний салат "мімоза" | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Забудьте про складні рецепти — Вікторія та Роман готують легендарну "Мімозу", яку захочеться повторювати знову й знову.
Вони покажуть, як із простих продуктів створити ніжний та яскравий салат, а також розкриють свій фірмовий секрет, що робить страву по-справжньому неперевершеною.
Інгредієнти:
- Картопля варена – 150 г
- Морква варена – 100 г
- Куряче яйце – 1 шт
- Тунець консервований – 150 г
- Зелена цибуля – 50 г
- Сир пармезан – 30 г
Соус:
- Йогурт Карпатський ТМ "Галичина" – 50 г
- Майонез – 50 г
- Цукор, сіль, перець – за смаком
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu









