Карпачо з буряка з кисломолочним сиром. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Свіжа ідея для тих, хто любить нестандартні поєднання: яскраве карпачо з буряка з ніжним кисломолочним сиром. Просто, елегантно і смачно! Чудова альтернатива звичним закускам.
Разом із нашими шефами спробуйте приготувати це вдома за кілька хвилин.
Інгредієнти:
- Буряк варений – 100 г
- Рукола – 30 г
- Кисломолочний сир – 30 г
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
- Олія виноградної кісточки – 30 мл
- Крем бальзамік – 10 г
- Волоський горіх – 30 г
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
- Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
- Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu