Карамелізований ананас з морозивом. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Соковитий, ароматний і неймовірно простий у приготуванні десерт! Карамелізований ананас з кулькою улюбленого морозива – ідеальне поєднання тепла і прохолоди, солодкого смаку та свіжості. Ідеальний варіант, щоб вразити гостей або потішити себе чимось особливим.
Дивіться новий випуск рубрики "Смачного", щоб дізнатися, як приготувати цю смакоту за 10 хвилин!
Інгредієнти:
- Ананас – 300 г
- Цукор – 50 г
- Вершкове масло – 50 г
- Морозиво за смаком – 1 кулька
- Мʼята для прикрашання
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu