Італійський тост з моцарелою, песто та томатами. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Спробуйте простий, але неймовірно смачний рецепт італійського тосту. Хрусткий тостовий хліб, ніжна моцарела, соковиті чері, ароматний соус песто та свіжий базилік — усе, що потрібно для ідеального сніданку або перекусу.
Готуйте разом із нами!
⠀
Інгредієнти:
- Тостовий хліб
- Моцарела міні – 50 г
- Томати чері – 50 г
- Соус песто – 50 г
- Базилік – 10 г
- Сіль та перець – за смаком
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
- Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
- Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu