Ідеальні картопляники з авторським соусом. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Сьогодні готуємо ідеальні картопляники – м’які всередині, з апетитною рум’яною скоринкою, а головне – з авторським соусом, який робить їх ще смачнішими! Це чудовий варіант для сніданку.
Наші кулінари покажуть усі тонкощі приготування: як зробити тісто, щоб картопляники не розпадалися, як правильно смажити, щоб вони вийшли рівномірно золотистими, і, звісно, поділяться рецептом соусу, який додасть особливого смаку! Готуйте разом із нами!
Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля – 0,5 шт.
- Борошно – 3 ст. л
- Яєчний жовток
- Рослинна олія для смаження
Для соусу:
- Сметана – 150 г
- Цибуля – 0,5 шт.
- Вершкове масло – 50 г
Партнером програми є Молочна компанія «Галичина» — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu