Грузинська страва - пхалі зі шпинатом та буряком. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Цього разу Роман та Вікторія готують яскраву закуску – пхалі зі шпинатом та буряком! Пориньте у справжній смак Грузії та відчуйте, як знайомі інгредієнти з вашого холодильника можуть перетворитися на кулінарний шедевр.
Готуйте разом з нами та насолоджуйтеся новим випуском рубрики "Смачного".
Пхалі з буряком:
- Буряк варений - 1 шт.
- Часник - 15 г
- Кінза - 20 г
- Грецький горіх - 100 г
- Хмелі-сунелі за смаком
- Інжир - 1 шт.
- Сіль за смаком
- Цукор за смаком
Пхалі зі шпинатом:
- Шпинат -100 г
- Вершкове масло - 10 г
- Часник - 15 г
- Кінза - 20 г
- Грецький горіх - 100 г
- Хмелі-сунелі за смаком
- Інжир - 1 шт.
- Цукор за смаком
- Сіль за смаком
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
- Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
- Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu