Готуємо курагу в шоколаді за лічені хвилини | Рецепт Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Солодощі, які готуються за лічені хвилини, а люблять їх усі — від найменших до дорослих ласунів. Сьогодні готуємо курагу в шоколаді.
Поєднання ніжної солодкості сухофруктів і насиченого шоколадного смаку дарує справжнє відчуття тепла та домашнього затишку. Простий рецепт, мінімум інгредієнтів і максимум задоволення — саме те, що нагадує дитинство.
Інгредієнти:
- курага - 200 г
 - молоко 3,2% жирності - 50 мл
 - горіхи волоські - 50 г
 - шоколад - 1 плитка
 - масло вершкове ТМ "Галичина" - 50 г
 
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
- Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
 - Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu
 









