Готуємо фрітату: рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
У рубриці "Смачного" ви дізнаєтеся, як приготувати апетитну фрітату – ідеальну страву для сніданку. Наші кулінари покроково покажуть, як збалансувати інгредієнти: яйця, овочі, зелень та сир, щоб отримати ніжну текстуру з рум’яною скоринкою.
Фрітата легко адаптується під ваші вподобання, тому що кожен може додати щось своє. Це швидкий і простий рецепт, який займе мінімум часу, але принесе максимум задоволення. Готуйте разом із нами!
Інгредієнти:
- Молоко - 2-3 ст. ложки
- Яйця - 2 шт.
- Олія
- Сіль - на свій смак
- Перець - на свій смак
- Зелений горошок - 50 г
- Цукіні - 50 г
- Перець болгарський - 1 шт.